................................

Thursday, June 10, 2010

Isi masa lapang sgt :)

Salam :)

perkembangan terkini aku? okeh...until now aku masih xde keje lagi..(so sad)

reason? xdpt pun keje
yang aku pegi interview tu..nk keje part time plak tapi nak habiskan kenduri kendara sedara mara dlu baru fikir nak apply keje part time..(nk keje ape erk?pizza hut la leh mkn!)

full time? uh harus tg
u company panggil..aku apply je keje apa pun (wartawan :P) kalo depa panggil, aku ON je..

agak keciwa xdpt keje lagi until now..lagipun keban
yakan keje aku nk apply semua nak transkrip..aku xkonvo lagi bulan ogos bru dpt transkrip...hurm..lama lg la dpt apply dengan bebas..

sementara menganggur nih, aku amik kesempatan dengan..................................


menjahit manik!

hasil ku :)

peralatan :P

haaaaaaaaaa gigih x aku beb? wacakapsamalulabeb!

pelbagai wrna now aku gila manik kot! tp time rajin jela kalo dh dtg malas aku tuh dush! baling dulang2 manik ni hahahahga


tata :0

baby

2 comments:

butterfly said...

marina...xcukup baju, meh lah amek kat i..

:D

BABYBOO said...

muahahahaha meh3 leh dpt income :P hahahahahaha