................................

Sunday, June 27, 2010

sedih sebak malu ...give up? oh tak kot T_T


Salam..

makin hari makin jarang aku update blog kesayangan kami ni...aku bz ckit dgn
ladieshop .. yela, aku dah anggap mcm ladieshop tu kerja aku..aku kan until now xdapat keje lagi lepas je habis belajar Mei aritu..so, ladieshop la tempat aku bertapak..

tapi malam ni rasa sedih sgt...buka2 komen FB, aku dapat 1 komen sgt menjatuhkan aku..perasaan aku? rasa malu...sedih..sebak..tertekan...mcm2...

give up? tak kot..sebab aku baru nak mula biz ni mne leh give up n xakan give up...
komen tu dtg dr seorang bdk lelaki kat Fb aku..aku xsure sama ada btl or x dia ex-schoomate aku or x..tapi nama dia mcm familiar..

tapi lantak dia la..aku tau dia manusia jgk..kdg2 lupa apa dia ungkapkan..xsedar mungkin menyakitkan hati org lain but..xpela...aku maafkan..
komen dia "ko xrasa mencapab ke tangkap gambar begini?"

ok fine...aku berniaga..aku kena amik gambar shawls yg aku nak jual untuk show kat customer..so aku xde peruntukan kot nak amik model..aku tebalkan muka guna muka aku sendri..mmg la aku xkesah guna muka sendri tapi knp mesti ada manusia mcm ni? xrasa ke dia sgt busybody?

sedih sebab aku malu..dia komen mcm tu n sedih sebab ada manusia mcm ni..bukan nak bg sokongan malah buat org DOWN T_T


fine! aku xakan give up n xkan give up ! hope Allah akan buka pintu hati dia utk sedar n xkan buat kan org lain jgk..sebab aku tau,org lain pun mcm aku, amik gambar sendri..hny hati kami je tahu...

if nak tengok komen dia klik
sini aku sengaja xdelete supaya jadi peransang utk aku lebih maju ke hadapan dan juga utk bg semangat kat peniaga mcm aku yg lain..

even aku rasa..

entah!
T_T

6 comments:

Cik NeyNa said...

keep up gud work gurl...

anyway apa tajuk lagu kat bawah skali tu?
best..

butterfly said...

laaa...

biar lantak pi lah diaorang nak cakap apa pun kak..

yang penting niat kita ok..

org mcm tu, org yg jenis suka tgk org lain jatuh..

aZaMieTa said...

dia jelesh a tu....
ke dia nak ko amik dia jd model ko kot... tp xble sbb dia jantang. hahaa!

ala babe. bos kat opis aku pong ade gak blogshop cam ko ni. dia pong guna muka sendiri. jimat kos =)

biar la dia tu. bukan luak pong kan. juz teruskan jek. amik cantek2 lg. bg dia jelesh lg.

hahaa! mode "firestone" aku sudah mariii... ;p

~dARlee zURiS~ said...

alahai...macam2 lah diorang nie
buat derk je dik
dengki lah tu tgk org maju sket
keep ur ur gd work ye! :)

BABYBOO said...

thanks semua sbb bg semangat..^_^ mmg xakan give up! oyeah!

Youjie said...

bgok kan jantan tue..jeles arr tue..
ok ape mencampap dan berkelayakkan...
sape brani buat kan....
go..goo...masscom student mmg rock and rilex maa....

Bia die k..aku ske tgok ko..lawa heheee