................................

Friday, June 18, 2010

T_T

Salam

kadang kala CINTA itu xsentiasa indah..ada juga time KEROH dan ketika itu la kita rasa nak bakar pasangan kita.
see..(aku kejam BUKAN?) kenapa bila makin lama kita menyayangi seseorang itu, kita makin byk terluka? yes! mungkin mereka xsedar..

nak kata gaduh, hurm mcm bukan je..kecik hati? owh seswai ke aku guna word ni? sesungguhnya aku sudah mula membenci..benci ke???mungkin sikapnya...owh keliru!

aku xsangka sedikit demi sedikit hatiku mula jauh~ (jauh hati) dengan dirinya..kesibukan bekerja bukanlah alasan pertama mungkin itu alasan ke 3457 barangkali..hmmmmmmmmmmm mungkin!

pernah dengan x lagu "kerana budi aku jatuh hati"? pernah bukan??? aku pula telah mengMODIfy menjadi "kerana sikapmu ku jatuh cinta"

tapi kalau sikap kau makin hari makin lain (berubah la tu kan?) aku mcm nk tukar lagU! "kerana sikapmu berubah aku naik benci"..BULEH?

hak individu lah kan! kita ada hak memilih jodoh yg baik-baik..aku xbaik? mungkin kadang kala! aku xsalahkan kau sepenuhnya wahai pasangan..mungkin aku juga salah 34% mungkin!

tapi kesungguhan kau mana hah? kau mcm acuh xacuh kehadiran aku..kau kenapa? xmatang? ok fine tu mungkin alasan ke 6789!

aku harap kau dapat berubah..ye! berubah menjadi lain..aku mahu mengenali insan laiN!
kalo lah buleh tukar nama dlm ic..aku nak juga kau tukar.

jiwa aku mati..cinta aku kabur..syg aku makin jauh~

maafkan aku wahai pasangan..kau yg mencetuskan perasaan itu.

wasalam.

2 comments:

butterfly said...

i will post the same matter..

:(

BABYBOO said...

T_T