................................

Monday, June 7, 2010

Owh~gumbira vs skt jiwa

salam.. sepi je blog aku haaaaaaa xberupdate..nama je ada dua owner, hampeh nyor btl! Jumaat lepas aku ke Teluk Intan bg meraikan sambutan Hari Belia.

Hasilnya ----------> sakit jiwa..sebab?? biar la aku je tau...muka aku kat ats nampak ceria kn? but owh~ mencik!!!!!!!!!!!!!!!
sekian...tgk gmbr jela erk..malas nk cte lebih2 sebab tgh sengal otot, otak~

meh aku teraNGkan dlm bentuk point jela knp aku kata program ni wat aku skt jiwa :
  1. Pembaziran berleluasa - mne x nya sepanjang program tu aku rs berjuta duit gov habis untk mkanan sepanjang program tu tapi mkanan kering mcm tu je kena pns ats padang..(pastu pengurusan kumpulan aku plak mcm hampeh..aku xsangka depa mcm tu..bukan nk join sgt, nk enjoy je lebih..xsangka3!)---. knp aku ckp mcm tu? depa siap bersuka suki g karok tempat xsenonoh..oh aku xsetuju! so, aku mls amik pedulikkkkkkkkkkkkkkkkk
  2. Janji mcm cibai..cibai lagi ok kot..jnji kul 4, gerak kul 6.45...ok, sila kira ye bpe lama menunggu?? ada rs mcm nk baling telur tembelang x?
  3. Jnji nk amik kul 10pg, smpai kul 11 ++...WKTU NI AKU DH HANGIN, TP MLS SHOW~ GO AHEAD KALO UOLS NK WAT PERANGAI BUT NOT WITH ME!
  4. xsistematik..ok, tjuan gi nk meraikan sambutan Hari Belai kn? so..motip korg nk blk b4 perasmian???? ok time ni aku super duper nk meletop..mcm org xblaja arrange kursus! ni pegawai gov ke weh?? bak kata luqman, sesetengah pegawai ni kdg2 nk cari peserta utk dpt kn peruntukan je bukan nk join program sgt pun..mula2 aku xcaye ckp Luqman, but at last bru aku tahu knp luqman ckp mcm tu (luqman mesti tau kn dia pun pekerja gov)
  5. ada dua org budak mentah yg budget bagus..berhibur libur plak dorang..mmg panassssssssssss (last aku join lpas ni melingkup la program korg) ----------> sila PK pjg b4 nk arrange ape2 sbb uols mmg xseswai okeh~
  6. kesian kat bdk2 lain mmg kesian..nk nangis tgk dorg terpakse masuk tempat ada arak, tempat pelacuran bagai mcm tu (sume salah pengurusan sebab xarrange and x PK pjg..aku mls wat aduan sbb aku decide xnk join dh..biaq pi melingkup..kalo nk wat ADUAN, aku buleh je! aku rmai contact org atasan but mls wat kecoh wat penat aku je..
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa byk x sebab knp aku kata xbest??? logik x aku marah??

*Luqman = Boo ^_^






BUT~ yg best nya aku dating! yela..dh program mcm ape je, gi mampos la aku nk wat ape aku suka kan..ok, mcm mne luqman leh sesak di sana??? sebab............................

umah opah beliau di sana :)



dekat sgt ngn tempat aku menginap (sek men teknik teluk intan) so, kami ngedate jeh~ dia stay ngn aku smpai aku selamat pulang kk love u!

babyboo ^_^

aksi terlarang~

menara ini condong erk adik2~

oh! mamat hensem melintas!!!!!!!

adegan terlampau





Hoorey!


baby

2 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

uishhh....
teruknye dorang..
kesian korang.. ntah2 ada yg mengadu pasni..

BABYBOO said...

TULA IFA..MMG TERUK LA PEGAWAI2 TU~ gi karok kat tempat pelacuran uish naseb boo ada~ dtg n selamatkn uwaaaaaaaaaaaaa