................................

Friday, June 11, 2010

sepintas lalu

Salam...

entry ni aku tulis sepintas lalu je just nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat blogger2 yg baru mendirikan rumahtangga xkira di mana anda berada :)

selamat yeah!!!!!!!!! pssssssttt......best x dh kawen? :P

aku tumpang hepi! doakan aku cepat2 kawen ngan boo huhuhu

ok, selain itu, entry ni bertujuan untuk meminta pendapat kalian..aku ingat nak tukar layout blog ni..tapi xtahu nak amik kat website mne..kalo dh jumpa website plak, xtau nk tukar camne..BULEH plak aku camni??bebal!

sape2 leh ajar?plz3~

please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ajar smpai aku berjaya tukar beb hehehe dpt PAHALA :)

nk x pahala? haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak kn?kn?

silalah ajar aku weh...nk sgt tukar sebab layout ni sesempit alam..nk ke kanan ke kiri sempit je aku rasa..sape2 baik hati sila ajar tau muuuuuuuuuuuuuuuahhhxxx!

^_^

3 comments:

~dARlee zURiS~ said...

zuris aminkan ek.
mudah2 esok lusa boo propose.
amin...
:)

ok pe layout nie.
zuris pakai template blogger biasa je
pastu oter2 sendiri
dah hasilnye..camtu lah.hehee..

BABYBOO said...

hehehe makasih zuris! baby u dh besar tau! dr u pregnant i ikut cte u :P doakan i taw :)

butterfly said...

waahh....cepat2lah marina kawin..takdelah saya langkah bendul nanti..:p

eh, sekarang kan boleh adjust template blog guna design yang dia sediakan kat dashboard tu...