................................

Thursday, November 19, 2009

Cuti Lapang

Salam.. Adoi adoi aku dah cuti sem rupanya?? knp tak pergi bercuti pun ke pulau2??*byk santekk duit aku?? em dok umah jela aktiviti aku cuti ni. Tunggu tarikh2 penting gi kenduri kawen sajo. Makcik2 sedara aku sepupu aku bersepah nak kawen bulan 11 dan 12 ni. alhamdulillah....hehehe at least ado aktiviti den. Boleh la suh mak aku buat baju santek2 kan kan...(alasan)

ermm skrang ni musim hujan.byk tempat-tempat yang banjir. ksian kepada sesiapa yg menghadapi banjir, mesti malasssss nk mencuci2 umah. sabar2 ujianNya.

emmm aku ni sebenarnya tengah bohsan ni.Nak tukar layout!
nak tukar layout! nak tukar layout! tapi tak reti..kak dayana.................! kalo free ajar erk blh jd kn hobi jgk nti hehehe sama :)



sekarang ni aku aktif layan famville and fishville kat fb saje mengisi masa lapang yg lapang sgt ni. Sejak aku pkai berukband ni luqman selalu pantau aku setiap masa risau2 aku ym kot..aku xwat okehhhh,,ym ngn kwn2 sajO

kadang2 sampai masam-masam muka aku dengan dia sebab masing-masing keras kepala maybe sebab kami sebaya. Org sebaya suka ikut kepala.Dua-dua nak menang. kn?kn? or aku memandai je tuduh2?

Erm dok kat umah amat buhsan sebagai remaja tua ni..maklum la mesti lah nak hunga-hunga di waktu cuti kn tp xde sape nak ajak. Luqman bz ngan keje, family aku ada mcm2 hal hal ciptaan mereka okeh jadi, hanya di rumah sajO.

aku tak suka adik pompuan Luqman yg sorang tuh reason? ntah..tetibe kn??

Nota Kaki : Aku tak nak balik kampung hari khamis mahupun jumaat. aku nak pegi blk hari sajo kenduri tersebut boleh??

BABY

8 comments:

lady milk said...

besnya bercuti panjang :)

BABYBOO said...

huhuhu best mmg best tp i xde suami nk gi holiday~

miss zeila said...

marina...
awk download ke farmville tu???
tringin nak men...

miss zeila said...

marina..
awk download ke farmville tu???
tringin nak main....

BABYBOO said...

farmville ni main kaf facebook la=D

kayroll said...

stuju2,org sbaya mmg keras kpala..dh rase dh hua3

BABYBOO said...

huhuhu ziela, kamoo bukak kat farmville, install flash tu ;P selamat mencuba..

miss zeila said...

hmmm..dah wat..tapi tak bape paham nak main..i'll try my best..haha