................................

Sunday, November 22, 2009

Kenduri..oh kenduri...

salam uols..

selamat bercuti sem..

korang buat apa cuti-cuti ni? yang penting manfaat ke idak? erm? aku ni hari2 buat benda yang sama. Kalo rajin, aku berjalan2 ke sesawang-sesawang lain, kalo malas, aku jln2 kat cni2 je (????) hahahaha erm see..wajah baru blog ini? wah credit to kak dayana yg byk membantu aku bab2 layout ni sebab den lomah sikit.

Aku now, ada kat kampung ayah aku, kat Yan, Kedah. Sepupu aku kawen, Nizal, anak uncle gue..so, harus pegi okeh kalo x kena maki uols, sepupu tuh sedarah~ huhuhu

Semalam, aku pi kenduri belah bini nya kat Kepala Batas, korang tahu x area dewan millenium?? hah, bkn kat situ sebabnya kat area dewan seri endon huhuhu memori Pak Lah mengabdikan nama wife dia dulu..

Wife dia orang Penaga, Penang (aku pun tak tahu kat celah mana okeh) xsilap aku la..Erm so, hari ni buat kat belah laki, kampung kami.So, harus pergi tlg2 malam tadi, pagi ni kenduri plak..harus tangkap gambar nih (dengan hanset berKAMERA blur itu)

so, yukk kawan2 aku tulun jemputkan, nak dtg or xnak lantak uols laaaaaaaaaa tapi kawen aku uols wajib..ble? tgu aku bersedia hahahaha


so, jom layan gambar2 ( kabur dari handst gue)

mak abah aku tgk org sanding~

pelamin mereka

huhuhu my abah semangat menepung tawar ank buahnya

para pengantin

adik aku harus bergambar dgn kek (beria suh aku snap)

aku yg hepi dpt beg pink~

BABY


5 comments:

miss zeila said...

marina...
awk org mane???
dwn millenium agak dekat nagn umah sy...

BABYBOO said...

huhuhu i org kuala kangsar perak, i pegi sane sebab sepupu kawen guna dewan tu huhuhu

miss zeila said...

owh....ic...hehe

Youjie said...

weh! ni baju 3Dimensi yang izzah pakai kan..kan..kan..mase majlis raya an die gurau2 dgn dr.adnan lai tu...auw~ skandal siot!

BABYBOO said...

hoi! hahaha ngutuk3 kwn aku nooooooooo pang! satni kang~lalalalalala jwpnnya hahahaha