................................

Saturday, November 21, 2009

Fenat la Fenat..

Tersebut la sebuah al-kisah mengkelakarkan pagi aku hari ni hahaha Baby col aku awal pagi tadi kejutkan aku subuh (mmg ciri2 isteri no.1 okeh korg) n lps tu dia cite hal ni hahaha

Malam tadi, Baby tertido awal..(tertido awal??)haha aku ym ape sume tgu punye tgu xreply walhal baru je dia msj aku kt phone..so tunggu punye tunggu, menanti punye menanti, beliau xmuncul2 kat ym aku..eh2?

Lalu aku pun pinjam la henset bonda tercinta nak col dia (hp aku crdt abis musim hujan..apakah?haha) so aku pun col la..col punye col tak berjawab..so aku col la pulak adik beliau yg sorg tu..pun sama ngak mau dijawab phone..

Last2, Baby angkat jua..dah tido rupenya..dan jeng3 pagi tadi Baby col hahaha semalam adiknya miscol blk no mak aku pukul 2pagi..ayahnda aku sdar col balik xtau no.sape takut urgent sedara-mara col (my dad was very caring person kalo bab saudara-mara dia) col skali adik dia xknal..hahaha dia tanye ayahnda aku sape ni, lalu dijawab safian,ipoh..udoh xknal..haha adik dia siap cakap 'awak miscol saya mlm td' hahahahaha ='D

Akhirnya semua misteri ni selesai pagi tadi haha ayoooo..

p/s: Baby..lain kali nk tdo bgtau..tgk, menggelabah ayam eni ngn abah hahaha=p

By: BOO

2 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

hehehe...
adeyhh..
nsb bek dh selesai..
klu x.. mau ayah si dia kata adik kamo nk ngorat lak! =]

BABYBOO said...

hahahaha ifa, marina pg2 subuh dh terkekek2 gelak..lawok2