................................

Monday, November 30, 2009

Ngedate!

Salam uols...
amacam weekend lepas? ada okeh? ada HOLIAW??
weekend aku agak HOLIAW!
so? so? apakah aku buat Ahad hari tu? sah2 aku jumpa Luqman..setelah sekian lama enggak ketemu beliau...kami ada misi utk jumpa kali ni.

Antaranya :

1- makan prosperity mcd
2-karaoke
3-tgk wayang (jika ada movie best)
4-shopping

hohoho ini sahajo..cukup2 la kan..lebey2 nti kul bape aku nk blk kang xpasal2 aku tdo mall ;P

nak gi main bowling pun antara g termasuk dlm plan tapi aku tanak!! reason?? sebab aku selalu menang ehem2! bohsan okeh asik menang..hahahaha gelak ngekek2~ (^_^)

so, boleh di katakan semua misi kami tercapai kecuali tgk wayang cuz tarak cte yg best..tak kan nak tgk senario kot?? mahu luqman hentak2 kaki kat situ koserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gue ;)

di sebab kan kami tiada kereta lagi, hanya ada moto sahajo maka kami keluar ngedate naik bas jeh sebab mak aku marah kuar naik moto bahayaaaaaaa...nak sewa kete koser rugi2 so kami date mcm zmn dolu2 indah2~ (^_^) even penat letih lelah tgu bus..akak tetap bahagia dek non~

plan nya kami nak gerak kat ipoh tapi mak aku kata gi tepeng jela..kang blk lewat plak..ikutkan sajo asalkan luqman ado sudeh cukup indah konon2

(9)
tara! ni actually gambar last aku on that day tp aku dh upload tunggang langgang

sila lihat gambar ikut nombor..buleh plak???



(8)

hehehe sempat aku nak mkn aiskrim lagi
(6)

ni misi no . 1 ok kwn2~ SEMANGAT! mentang2 aku pernah part time mcd dulu parapapapa i'm lovin it!
(7)

Ni misi seterusnya karok lalak2~

(1)


kami date naik bas okeh mcm dulu2 even dh beso..indah~ (^_^)

(5)



(4)


(2)



(3)
Nota kaki : aku dapat hadiah Boo bagi..shopping? oh aku tak beli baju, boo yg beli yes! sah2 aku bukan benar2 kaki shopping just ala-ala jeh ;P

BABY

6 comments:

butterfly said...

ala..
kite slalu date pun naek bus jgk...
xmampu nk beli knderaan lg..
=]

BABYBOO said...

sama lah kita tak de keje masih belajo ;P

lady milk said...

sedapnya prosperity burger..
nk ajak en suami ni scepat mungkin!

bes apa date naik bas..teringat memory zmn sekolah dulu :)

BABYBOO said...

hehehe pegi cpt ajak si suami tu...enak2..

~ceRRy beRRy~ said...

syoknyeee tgk die dating! =)

leiyda said...

aku lg date ngan rakan2 sajo... bile la agaknye nk date ngan husband huhuhu