................................

Friday, November 6, 2009

sila bantu

Salam uols..

Ok-ok entry ni bukanlah apa-apa sgt just lebih kpd nak mintak pendapat. Memandangkan wifi USM ni mcm nak tak nak je bagi aku guna internet ni, so aku decide nak pakai broadband.

Akan tetapi, aku kena fikirkan banyak faktor. Antaranya, faktor wang, line (strategik or not), dan satu lagi faktor yang tgh pk-pk = kontrak.

Betul ke pakai broadband nak kena ado kontrak2 bagai? Mak aih..ngalahkan keje kontrak jo. Ni yang den maleh ni ni milah.. nak berkontrak2 plak..yang ni info aku dapat dari my boo dan kwn2 aku.

Kebenarannya, aku tak pegi lagi ke tempat yang patut-patut utk bertanya. Ha, lagi 1, aku nak mintak pendapat uols nak amik broadband apa erk? Celcome ke, digi ke or maxis. Tu je kategori yg aku tahu yg lain aku tak tahu ape2.

So, kepada para readers yang pakai broadband ke, ada broadband ke tapi org lain tgh pakai, yang ayah or mak or kwn2 or sedara mara or boyfriend mara yang pakai broadband, sila la share info ngan aku.

Aku nak tahu sikit2 jo, jangan plak ekau terang sampai esok pun aku tak paham2 and tak larat2 nak baco sudeh……..

BABY KE?

1 comment:

butterfly said...

klu maxis de kontrak..
klu celcom xde..
but prefer celcom..
sbb line nya lebih bgus dr mxs..