................................

Sunday, November 15, 2009

KEMERDEKAAN EXAM 2

ok ini adalah sambungan episod 1 yg sedikit berunsur suspen..ok di sini masih lagi di Quensbay okeh. yela, dah mkn kenyang2 still sebal2 ayam sebab xdpt tiket cuz full. Seperti yg ku ceritakan di episod 1 di bwh.



so, lepas mkn jln2 jap, mengong2 jap, gi solat lepas tu baru gerak ke bukit jambul. Actualy niat kami nak ke BJ sebab nak karok beb. Nak melalak sebab bengang xdapat tiket, dah la nak reserve sehari b4 pun xleh, web GSC hang. ngok laju2 tol!

kami decide utk karaoke kat bj sebab nik kata jarang movie baru kuar ada kat bj tu...mula bergerak~sesampai saje kat Bj, kami zussss terus naik ats sebab ada nampak iklan 2012 showing now. wah! harusssss uols.

hasilnya..tepuk tgn nya dong~dpt tiket! even panggung kat bj tu sengal2 ckit maklum la bkn gsc just big cinema sajoo xfamous uols tp hentam jeh..dalam pada xfamous tu still penuh sampai ke dpn semata2 2012 ok.pelik bebenor aih.

kami pun dgn gumbiranya just enjoy the movie. pada aku, cte tu best and tak rugi di tonton, byk pengajaran yg blh dpt. So, sila2 la pegi nuntun kalo mauuuuuu. Aku bagi 5 bintang :) cte tu showing selama 3jam tapi xterasa 3jam pun. hebat x?huhu

lepas nuntun kami still ke karaoke haish :

ada insan yg lupa exam nya seketika : Tino~

wah kabur2 pun harussssssssssss upload ok. Bukti kemerdekaan

ini Nik santekk yg menggegar kan bukit jalil ops! bkt jambul sajO

Ops! terlebih2 plak akak~


Ha, uols mesti tertanya2 pahal aku tunjuk pic di bwh. huhuhuhu ni la saat suspen nya. Aku dgn yakin nya sudah pun memiliki sebuah moderm n broadband celcome huhuhu pkai celcome tapi tunjuk maxis. Ok, ni Tino lah ni dia beli maxis. Aku amik celcome, wktu kat kdai tu akak xsempat nak snap2 lor malasssssss

Tara! ni la berukband i..beruk yg i bela :P Hasil keluar hari sabtu yg memerdekakan kami :)
Rm267 sajo skali moderm pokai2 i :P



Nota Kaki : maap ats kesilapan teknikal di ats kekaburan gambo. Ate, dah hanset aku mcm tu nak wat canO tgu hp mahal ekk :P

BABY

3 comments:

wunny said...

ok x signal kt restu?? mst bilik marina x ngadap bukit kn?

nanana-ne said...

jangan telan ye mikropon tu.

kemain lagi dah macam uji rashid dah orng tgk.

anyway, selamat menempuh your last semester at USM, goin to be very very bittersweet moments, tell you.

(^___^)

BABYBOO said...

wunny : signal ok jeh, blk i mmg btl2 dpn hutan cuma tak la selaju yg u sangka, perhaps~

nanana-ne :huhuhu mmg la moment best tp nak menempuh tu hazab kn?kn? anyway, thanks ex-rumate dgn ucapan, kamoo makin cute okeh